About me

Lvvideos About me

Lars Visser

Mijn naam is Lars Visser, ik ben een filmmaker en editor.  Van kinds af aan had ik een passie voor alles wat met camerawerk te maken had. Toen ik in negen jaar oud werd, gaven mijn ouders me mijn eerste videocamera. Ik begon elke dag video’s te maken van alles en nog wat.

Ik ben door de jaren heen veel gegroeid met ervaring en kennis. Ik hou ervan om het perfecte moment te zoeken en vast te leggen op camera.

Ik kan goed overweg met Adobe Premiere Pro en After Effects, maar ik leer graag nog meer over alle Adobe programma’s. Ik houd van uitdagingen en als ik ergens voor ga, dan ga ik er ook 100% voor.

Lars

School

Ik zit nu in het tweede jaar van het Cibap in Zwolle en ik volg de opleiding AV-Specialist. Het Cibap is een school waar iedereen zichzelf kan zijn en iedereen gelijk is. Je leert in het eerste jaar heel breed zodat je goed kan nadenken wat het beste bij jou past. Ik kwam er natuurlijk al snel achter dat dat bij mij de opleiding AV-Specialist is. Je leert in deze opleiding hoe je een camera bedient en later in Adobe Premiere Pro dit monteert tot één geheel.

Lvvideos Cibap Logo